Ubiquiti UniFi Cloud Key

Hybrid Cloud Device Management ​ -Beheer apparaten vanaf 1 punt -Te benaderen via browser -​PoE gevoed (802.3af)
Fabrikant: Ubiquiti
GTIN: 810354024146
Leveringsdatum: 1-2 days
€95,00
€85,00

Ubiquiti UniFi Cloud Key

De Ubiquiti UniFi Cloud Key is een kant-en-klare oplossing om al uw UniFi apparaten te benaderen vanaf één centraal punt, waar u ook bent. De Cloud Key is een mini-computer en software controller in één en wordt gevoed via PoE (802.3af).

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Cloud Key

-Beheer uw UniFi apparaten vanaf 1 centraal punt
-UniFi Controller op afstand te benaderen via webbrowser
-Draait deels lokaal en deels op cloud
-Wordt gevoed via PoE (802.3af)
-Quad Core processor met 1 GB RAM

UniFi Controller met Hybride Cloud
De UniFi Cloud Key is een mini-computer en software controller in één. Met dit apparaat beheert en configureert u al uw UniFi apparaten vanaf 1 centraal punt. De Cloud Key draait deels lokaal en deels op de cloud, zodat u de apparaten op afstand kunt beheren via uw webbrowser. Mocht de internetverbinding wegvallen dan kan de controller gewoon door blijven draaien.

De Cloud Key bevat een quad core processor met 1GB RAM en werkt met de nieuwste versie van UniFi Controller. Hij wordt gevoed via Power over Ethernet (802.3af) en kan op de meeste switches worden aangesloten.

Kant-en-klare beheeroplossing
Met de UniFi Cloud Key beschikt u over een kant-en-klare controlleroplossing. U sluit de Cloud Key via PoE aan op het netwerk en hoeft geen extra software of licentie te downloaden. Dankzij de inbegrepen cloud licentie (waardoor Ubiquiti zelf een constante cloud backup levert) is de UniFi controller veilig vanuit de Cloud te beheren.

Opties UniFi Controller
Met de UniFi Controller kunt u de UniFi access points en de UniFi USG configureren, aansturen en monitoren. De gebruiker krijgt een duidelijk overzicht van alle apparatuur binnen het netwerk en inzicht in het netwerk zelf. Zo kunt u zien hoeveel clients er verbonden zijn en welke apparaten er worden gebruikt. U kunt ook clients blokkeren of verwijderen uit het netwerk.

Hotspot functie
Naast de basisfuncties, biedt de UniFi Controller de optie om een hotspot op te zetten. Hierbij kan de klant een openingspagina (captive portal) instellen die via HTML volledig is te personaliseren.

Inhoud verpakking

  • Ubiquiti UniFi Cloud Key
  • Handleiding
  • Micro SD card